solomon2 написа: ↑Чет Юни 10, 2021 3:32 pm
Т-72 рядко съм срещал по-абсурдна аргументация. Поне като банваш някого му дай право да си изложи аргументите преди да се правиш на големия шеф.
1. Не съм се заяждал с никого ! Един русомразец започна да се заяжда и да ме нарича жена, ти естесвено се направи на дръж ми шапката. Същият русомразки образ продължи да пуска заядливи шегички, в момента в който му отговорих ти се активира, о каква изненада. Тази пиеска двамата разигравате от сумати време. Русомразецът провокира, получава отговор и се превръща в "жертва", ти се появаваш драматично и обясняваш на целия свят какво заяждане се е случило. Не аз съм започнал конфликта с русомразеца, виж си хронологията, но на теб не ти пука естесвено...Същата схема вие двамцата използвахте, за да изгоните егуо от форума и успяхте. Защо правите тази тъпотия само вие двамата си знаете.
2.Не съм се заяждал с модератори. Вие с Василн съвсем умишлено оставихте една тема мозъната смърт на ЕС, защото бях изпуснал буквичката ч. Трябваше ви точно 10 сек, за да оправите името на заглавието. Понеже се направихте на хитри, съм ви пуснал няколко иронични коментари, о боже колко сте "наранени" и "съсипани". В другия форум ви псуват като каруцари и ви обиждат на майка, а тук сте супер тънкообидни. Както и да е, поредния двоен стандарт във вашата сметка !
3. Не съм спамил. Писал съм по теми, които ме интересуват за ЕС, за Нато и за руското оръжие. Такива нямаше, затова ги създадох. Нямам нищо против да обединиш или слееш или затриеш тема, особено ако наистина се е повтаряла. Това си е твое модераторско право, но да ме обвиняваш в целенасочено и умишлено спамене и създаване на двойни теми е вече наглост характерна за теб. Не съм го правил умишлено, не че ти пука естесвено.
Доминацията на руското оръжие очевидно не се припокрива с руската армия, две различин неща са. Мозъчната смърт на Нато виси от повече от година, с нищо не ти пречеше тази тема, в момента в който почнах да я пълня ти пак изпълзя от модераторската си дупка и почна да се "дразниш". Защо бе юнак балканскки ? Как една година не реагира и когато написах 5 коментара в тази тема изведнъж реши, че темата не става. Виждаш ли какво лицемерие изпълва модераторския ти мандат.
4. Знам, че си дал 70 лв и още някой друг бил дал пари за хостинг. Това си е вашия форум, платили сте си, за да се правите на модератори. Така че спокойно, чао. Обаче не ставаш за модератор, не се държиш коректно с хората, раздаваш личното инфо на потребители на трети страни, въртиш елементарни детски игри с русомразеца против обичайните юзъри тук, за да ги гоните . Викаш дадох 70 лв трябва да се забавлявам. Ами забавлявай се...ЧАО
5. Когато гониш някой го прави аргументирано ! А не само защото нечие мнение не ти харесва, ако си имал забележки за поведението напиши ги предварително, тъпо е да гониш с месеци потребител за нищо. Но на теб не ти пука естесвено, 70 лв си дал не за да модераторстваш, а за да си избиеш коплексите.... Ами успех на теб и на русомразеца, който върти един и също номер срещу всички потребители тук. С твоето любезно съдействие...разбира се.