Наказани потребители
Наказани потребители
Тук ще се попълва инфо за съгрешилите потребители.
Ще има статистика, кой, кога, и защо е баннат. В момента работим по темата, ще има още инфо да излезе днес.
Ще има статистика, кой, кога, и защо е баннат. В момента работим по темата, ще има още инфо да излезе днес.
"Първата жертва на всяка война е истината!"
Re: Наказани потребители
Понеже бях направил, погрешно друга тема със същото име. Торн беше публикувал там.
Разбирам, че е бил баннал Мизиеца за три дена, поради тези причини:
"мизиеца се престара с "жълти маймуни", да "измрат изчадията" и т. н. Очевидно три дни са му малко."
Виждам, че и на Мизиеца му е свършил вече бана.
"мизиеца се престара с "жълти маймуни", да "измрат изчадията" и т. н. Очевидно три дни са му малко."
Аз пък видях, че вдига мерника и се прибрах в укреплението. Наоколо съм, ако Ви липсвам!T-72 написа: ↑Нед Мар 29, 2020 11:13 am Понеже бях направил, погрешно друга тема със същото име. Торн беше публикувал там.

Мизиец - официално предупреждение - вземи си съобразявай речника с този на останалите.Мизиец написа: ↑Нед Мар 29, 2020 10:08 pmАз пък видях, че вдига мерника и се прибрах в укреплението. Наоколо съм, ако Ви липсвам!T-72 написа: ↑Нед Мар 29, 2020 11:13 am Понеже бях направил, погрешно друга тема със същото име. Торн беше публикувал там.
Виждам, че и на Мизиеца му е свършил вече бана.![]()
Проносът ти към форума е минимален, за разлика от проблемите, които създаваш.
Марк Аврелий: Всичко, което чуваме, е мнение. Не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина.
Статистиката показва друго за приноса и проблемите. За малко над 1 месец имам близо 200 мнения, по 3-4 на ден, 2 нови теми
- срещу по-груб тон в 3-4 мнения за турци и китайци.
Дори помогнах на Т-72 да се събуди от неколкодневен сън и да се сети да създаде тази тема. Де факто 3 теми имам.
Пп: Евала Танкиста - големо приятелче си! Другия път извади мое мнение от 2018г.във феникс форума, за да намерите нещо черно за разнообразие на ежедневния стат-брифинг..

Дори помогнах на Т-72 да се събуди от неколкодневен сън и да се сети да създаде тази тема. Де факто 3 теми имам.

Пп: Евала Танкиста - големо приятелче си! Другия път извади мое мнение от 2018г.във феникс форума, за да намерите нещо черно за разнообразие на ежедневния стат-брифинг..
Та досега, какво е положението.Мизиец написа: ↑Вто Мар 31, 2020 4:06 pm Статистиката показва друго за приноса и проблемите. За малко над 1 месец имам близо 200 мнения, по 3-4 на ден, 2 нови теми
Дори помогнах на Т-72 да се събуди от неколкодневен сън и да се сети да създаде тази тема. Де факто 3 теми имам.![]()
С едно предупреждение е Кало!
за следващо провинение - има еднодневен бан, след това - 3 дневен, седмица, месец, 3 месеца, 6 месеца, година.
С предупреждение и бан е Мизиец, при следващо провинение - ще има 3 дена и т.н
Целта е да се избягват ситуации, както във феникса.
Нищо лично, просто трябва да се поддържа нормална среда на общуване тук!
Всеки да знае, какво има , и ако се държи по същия начин, какво следва.
Станат ли повече героите в тази сага, ще направим и табличка!
Първо предупреждение за и Торн, при следващо подобно държание ще предложа бан. Модераторите не можем да банваме, и трябва да првдложим на синственника, и тогава той може да се банва.
Мизиецът за една седмица и ще прочета подробно темите изобщо заслужава ли си да се връща.
Марк Аврелий: Всичко, което чуваме, е мнение. Не е факт. Всичко, което виждаме е гледна точка, не е истина.
Мизиец нормальный парень.
Немного "горячий", но эта "горячность" часто идет на пользу для оживления тем.
Немного "горячий", но эта "горячность" часто идет на пользу для оживления тем.
Но трябва малко да се овладее, да стане по-витиеват, ако примерно иска да засяга някого. Прекалено обидните изрази не са добре, именно те скапват другия форум, в който пиша. Иначе и аз подкрепям Егуо.
Ама защо е баннат?
Предупредихме го за някои определения към турците, но за това не заслужаваше бан?
Предупредихме го за някои определения към турците, но за това не заслужаваше бан?
Не знам. Нещо шефа се е разлютил. Аз само му пуснах предложение да се поуспокои.
Мизиецът свали силно нивото на форума. Но тъй като и вие сте вътре в затоплящата се тенджера, не го усещате. Надявам се докато го няма малко да се пооправят нещата, поне личните заигравки да не са толкова. А за него - като му гледам мненията оттатък... пак ще е същото.
За мен нямаше повод за банване. Имаше малко по-разгорещени страсти, но не заслужаваше бан.
Според мен админа е в грешка, и щом не следи форума е редно да консултира решенията си за банване, на този или онзи с модераторите. Малко нахално излиза, да казваме на собственика, какво да прави, но всичко е с идеята за по-добро модериране.
Според мен админа е в грешка, и щом не следи форума е редно да консултира решенията си за банване, на този или онзи с модераторите. Малко нахално излиза, да казваме на собственика, какво да прави, но всичко е с идеята за по-добро модериране.
- jacksparrow
Ами ако не е за банване (и аз мисля, че не е) някой трябва да се хване да модерира и да трие, натоварващо е да се чете навсякъде за нефелници, некадърници, неоосманисти и т.н.
#BlackLivesMatter #IStandWithLukashenko #АХМАТСИЛА
Много точно казано.
Не съм съгласен, за да не става нашият форум , като други трябва да има някакви правила.
Няма ли такива, резултатът ще е ясен. Банва се някой, - посочва се защо. Против такива банове съм.
Вкара ли се субективизъм един път, после ще има втори, трети и т.н
По е разпален мизиеца, затова сме модераторите, трие се, но не се прибягва направо към банване за по-разпалено коментиране.
Ако обижда, или нещо от сорта това вече е друго. Но за определения към страните, мисля, че е далеко от бан.
Така че, нека всеки да си извади изводите, и подобно случки да не се случват.
Защото се получава, че когато имаше нужд от бан, не го получи, когато нямаше нужда - го получи.
Куца нещо.
И нещо друго, оправи ли се възможноста за налагане на банове от модераторите?
Защото това ми е третият форум в който съм админ, или модератор, но същевременно е първият в който модераторите не могат да банват потребител?
Няма ли такива, резултатът ще е ясен. Банва се някой, - посочва се защо. Против такива банове съм.
Вкара ли се субективизъм един път, после ще има втори, трети и т.н
По е разпален мизиеца, затова сме модераторите, трие се, но не се прибягва направо към банване за по-разпалено коментиране.
Ако обижда, или нещо от сорта това вече е друго. Но за определения към страните, мисля, че е далеко от бан.
Така че, нека всеки да си извади изводите, и подобно случки да не се случват.
Защото се получава, че когато имаше нужд от бан, не го получи, когато нямаше нужда - го получи.
Куца нещо.
И нещо друго, оправи ли се възможноста за налагане на банове от модераторите?
Защото това ми е третият форум в който съм админ, или модератор, но същевременно е първият в който модераторите не могат да банват потребител?
Извинявай, но всичко си работи във форума, и двамата с Торн имате админ права. Можеш да банваш, можеш и да махаш банове. Не спах две нощи да го оправям преди време форума.
Да вметна само, Equo получава първо предупреждение за непристоен език ( на страница 58 в темата за Русия). При второ ще получи бан за един ден.
За да бъдем справедливи, и аз влизам в този кюп. Преди време бях се изказвал непристойно ( не ми се посочва , кой и с какво, защото по този начин ще повторя пак същото ( смятам , че запознатите са наясно)) към наш форумен колега.
Та и аз се самонаказвам с предупреждение. При втора такава моя проява, ще помоля да получа бан за ден.
За да бъдем справедливи, и аз влизам в този кюп. Преди време бях се изказвал непристойно ( не ми се посочва , кой и с какво, защото по този начин ще повторя пак същото ( смятам , че запознатите са наясно)) към наш форумен колега.
Та и аз се самонаказвам с предупреждение. При втора такава моя проява, ще помоля да получа бан за ден.
Колегата Eguo e доста развълнуван днес. След като му бе отправено първо предупреждение за неприестоен език, той продължи в същият дух.
Един ден ще си почине.Eguo написа: ↑Нед Юли 26, 2020 12:15 pm Вот, онлайн камеры Хабаровска.
(Especially for Т-72)
http://habacama.ru/
Ты Т-72 живешь в параллельном мире, ты похож на фанатика религиозного или коммуниста.
Ты считаешь, что кто не согласен с твоей точкой зрения - не прав.
Кое точно е непристойното? От негова гледна точка ти си фанатик, а от твоя той. Но ти си с модераторски права. Заприличваш на Динайн.
Съсипвате и този форум с тази политика. Пишете си за история и милитъри, ама не - задължително единия трябва да се напъва да сваля Путин, а другия да го защитава.
Съсипвате и този форум с тази политика. Пишете си за история и милитъри, ама не - задължително единия трябва да се напъва да сваля Путин, а другия да го защитава.
Започне ме ли банове заради пристрастията и гледна точка ,не е на добре !!!
Скоро вам х@й
Трябва ли да подражаваме на Амазон и Динаин?