Хитлер - хомосексуалист

До края на Студената война
Потребителски аватар
thorn
Мнения: 2219
Регистриран: съб апр 21, 2018 10:56 pm

Хитлер - хомосексуалист

Мнение от thorn » чет окт 18, 2018 1:21 am

Всички мъже на Хитлер: Тайната страна на фюрера, за която никой не знае!
Исторически документи и доклади твърдят, че диктаторът е хомосексуалист


Една от най-дискутираните исторически личности, очаквано е Хитлер. Диктаторът е може би сред най-мразените фигури, които освен това стават и обект на множество изследвания на учени, които се опитват да разберат психиката и вътрешния свят на Фюрера.

Разсекретени документи на ЦРУ от 1942 година разкриват нови пикантни подробности около личността на нацисткия диктатор. Според доклад от 70 страници, съставен от антрополога Фенри Фийлд, който тогава работи за Управлението на стратегическите служби, предшественика на ЦРУ, Хитлер е бил бисексуален.

Фийлд бил натоварен със задачата да проследи всякаква информация, която може да намери за германската върхушка, в това число и за самия Адолф Хитлер. Целта на доклада била да предостави на тогавашния президент на САЩ Франклин Рузвелт възможно най-голям обем вътрешна информация за врага. Докладът, разбира се, бил достатъчно обемен и обхващал всичко от живота на Хитлер – от хранителните му навици до вкусовите му предпочитания, а това изобщо не изключвало и сексуалния му живот.

Фийлд спекулира със сексуалността на фюрера и твърди, че Хитлер имал влечение и към двата пола, пишат от "Дейли мейл". Свидетелства за содомистичните му наклонности идва от Ернст Хенфщенгъл, близък приятел на диктатора. Приближеният до фюрера твърди, че виенският хостел, където младият Хитлер живеел, бил известен с това, че често пъти бил посещаван от възрастни мъже, които търсели младежи за сексуални удоволствия. За това, обаче, няма никакви доказателства.

Витаят слухове, че Хитлер бил сексуално привлечен от своя заместник Рудолф Хесс, който обичал да се облича с женски дрехи и бил наричан с псевдонима "Госпожица Анна" или още "Черната Емма".

Според писанията на Хенри Фийлдс Хитлер водел двойнствен сексуален живот, също както и в своята политика – според мнозина фюрерът е както социалист, така и ревностен националист. В сексуално отношение диктаторът бил бисексуален.

ЛГБТИ сайтът "LGBTQ Nation", обаче, призовава докладът да се възприема с резерви. Според тях страниците са изписани със спорни и лоши психоанализи и спекулации, според които майката на фюрера обичала да бъде измъчвана от баща му.

Това, обаче, не са единствените твърдения, че Адолф Хитлер е имал сексуални влечения към мъже. През 2001 г. излиза книгата "Скритата страна на Хитлер", която предоставя доказателства за сексуалността на фюрера.

Според нея неговите наклонности обясняват и до голяма степен какъв е бил Адолф Хитлер като човек, а освен това и защо, може би, е извършил всичко, за което е известен.

Книгата е дело на историка Лотхар Махтан. Биографичният роман предоставя разкази на очевидци, станали свидетели на тайния живот на Хитлер. В книгата дори се твърде, че диктаторът заповядал няколко високопоставени нацисти да бъдат екзекутирани, за да може тайната на фюрера да остане скрита, пишат от "Гардиън".

Диктаторът дори е бил изнудван от Ернст Рьом, един от лидерите на националистите и ръководител на щурмоваците СА, който заплашил да разкрие за хомосексуалните влечения на фюрера. Според автора на книгата, впоследствие Рьом, който също е бил гей, е бил убит.

"Скритата страна на Хитлер" предоставя различни исторически документи като доказателство за солидното твърдение. През 1915 г. младият Хитлер бил кореспондент на фронта във Франция. Години по-късно, преди фюрерът да стане известен, един от неговите другари на фронта – Ханс Менд, описва сцена в своите мемоари, според която Хитлер лягал всяка вечер с "мъжката си курва" Ернст Шмит, с които били неразделни за 5 години.

Спекулира се, че заради любовната афера между двамата мъже, високопоставени военни служители не искали да повишат Хитлер в по-високо звание.

Според полицейски доклади от ранния 20 век Хитлер бил активист, който лесно успявал да привлече интереса на младежите и то не само заради политически причини. В документите има свидетелски разкази на различни момчета.

22-годишен мъж на име Джоузеф разказва, че е прекарал цяла вечер с фюрера. Друг младеж на 18 години разказва, че е бил безработен в продължение на месеци, а семейството му умирало от глад, затова се съгласил да придружава мъжа до дома му.

Друго момче на име Франц пък директно назовава името на фюрера: "Попита ме дали искам да остана с него. Каза ми, че се казва Адолф Хитлер".

Лотхар Махтан също потвърждава, че фюрерът бил привлечен от заместника си Рудолф Хес, с когото прекарват месеци в затвора в Ландсберг.

Стои въпросът защо тогава нацистите упорито преследват хомосексуалисти и изпращат стотици хиляди мъже в газовите камери на смъртта в концлагерите.

Според историкът самият Хитлер никога не потвърждава своята сексуална ориентация, а за да избяга от собствените си демони, той обрича стотици хиляди хомосексуалисти на смърт.

По публикацията работи: Джесика Вълчеваhttps://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/ ... nae.390817

Потребителски аватар
jacksparrow
Мнения: 1568
Регистриран: вт май 08, 2018 12:24 am

Re: Хитлер - хомосексуалист

Мнение от jacksparrow » чет окт 18, 2018 10:47 am

Бил е веган, шанса и да е хомо е по - голям от 90% :mrgreen:

Потребителски аватар
bukvite
Мнения: 746
Регистриран: съб апр 21, 2018 7:35 pm

Re: Хитлер - хомосексуалист

Мнение от bukvite » чет окт 18, 2018 11:43 am

Така и не се жени, а и като се изключи официалната му любовница, няма контакти с жени.
Възможна теория. Вегетарианец е бил, чак веган не. Не, че не е изтрещял, но не е чак толкова.

Потребителски аватар
thorn
Мнения: 2219
Регистриран: съб апр 21, 2018 10:56 pm

Re: Хитлер - хомосексуалист

Мнение от thorn » чет окт 18, 2018 1:42 pm

Най-накрая все пак сключват брак с Ева Браун. Точно преди самоубийството.

Потребителски аватар
thorn
Мнения: 2219
Регистриран: съб апр 21, 2018 10:56 pm

Re: Хитлер - хомосексуалист

Мнение от thorn » вт окт 23, 2018 2:47 pm


Потребителски аватар
Восток
Мнения: 1625
Регистриран: нед май 20, 2018 9:22 pm

Re: Хитлер - хомосексуалист

Мнение от Восток » вт окт 23, 2018 6:41 pm

Бисексуален с една дума, това не е чак толкова шокиращо в днешно време...
«Наш орел, наследие Византии, — орел двуглавый. Конечно, сильны и могущественны и одноглавые орлы, но, отсекая нашему русскому орлу одну голову, обращенную на Восток, вы не превратите его в одноглавого орла, вы заставите его только истечь кровью…».

Потребителски аватар
thorn
Мнения: 2219
Регистриран: съб апр 21, 2018 10:56 pm

Re: Хитлер - хомосексуалист

Мнение от thorn » вт окт 23, 2018 7:12 pm

В днешно може би не. Тогава обаче...

Отговори