Страница 1 от 1

Police Activity

Публикувано: пон дек 10, 2018 6:44 pm
от jacksparrow
Канал в ютуб за полицейски камери в САЩ, във видеото и винаги има дълго описание и какво се е случило впоследствие. Има брутални видеа, от изпразване на 3 пълнителя до комични ситуации, препоръчвам, гледам го редовно за нови видеа. Някои от избраните.

К9

Re: Police Activity

Публикувано: вт дек 11, 2018 12:34 am
от Райнхард
Първият клип е интересен. Но другите ми се струват рутинни задържания в САЩ, сигурно има много такива.

Re: Police Activity

Публикувано: ср дек 12, 2018 11:19 am
от jacksparrow
Полицай гази с кола заподозряна открила стрелба. Уволняват го, но след два дена го назначават в съседна община.
Интензивна стрелба.
Имаше и с един шейх от ОАЕ спрял да пита за нещо в хотел. Рецепциониската се уплашила, оня бил с чаршафи и подала сигнал, че е член на ИД. Съответно цялата полиция се изсипва тежко въоражена, задържат го. Като разпират ггрешката го пускат, но арабина получава инфаркт, трява да го намеря.
Re: Police Activity

Публикувано: пет яну 11, 2019 1:32 am
от jacksparrow
Полицайка проверява заподозрян в убийство, оня и подава някаква хартия да я разсея и насочва пистолет. Жената успява да хване дулото и да го отклони, няколко секунди молби дори му казва, че ще го пусне да си ходи. Накрая притичва подкреплението, оглежда набързо и преценява, пуска куршум в главата на бандита.

Предупреждение за звука, жената квичи като прасе на коледа :mrgreen:
Тука пък един нахлува в почивна база на полицията. Полицаите пускат кучето да го понахапе, малко ненужно, но пък какво толкова. Питат го дали знае къде е нахлул, не знае, бил тъп като тухла :lol: