Страница 1 от 1

Police Activity

Публикувано: пон дек 10, 2018 6:44 pm
от jacksparrow
Канал в ютуб за полицейски камери в САЩ, във видеото и винаги има дълго описание и какво се е случило впоследствие. Има брутални видеа, от изпразване на 3 пълнителя до комични ситуации, препоръчвам, гледам го редовно за нови видеа. Някои от избраните.

К9

Re: Police Activity

Публикувано: вт дек 11, 2018 12:34 am
от Райнхард
Първият клип е интересен. Но другите ми се струват рутинни задържания в САЩ, сигурно има много такива.

Re: Police Activity

Публикувано: ср дек 12, 2018 11:19 am
от jacksparrow
Полицай гази с кола заподозряна открила стрелба. Уволняват го, но след два дена го назначават в съседна община.
Интензивна стрелба.
Имаше и с един шейх от ОАЕ спрял да пита за нещо в хотел. Рецепциониската се уплашила, оня бил с чаршафи и подала сигнал, че е член на ИД. Съответно цялата полиция се изсипва тежко въоражена, задържат го. Като разпират ггрешката го пускат, но арабина получава инфаркт, трява да го намеря.
Re: Police Activity

Публикувано: пет яну 11, 2019 1:32 am
от jacksparrow
Полицайка проверява заподозрян в убийство, оня и подава някаква хартия да я разсея и насочва пистолет. Жената успява да хване дулото и да го отклони, няколко секунди молби дори му казва, че ще го пусне да си ходи. Накрая притичва подкреплението, оглежда набързо и преценява, пуска куршум в главата на бандита.

Предупреждение за звука, жената квичи като прасе на коледа :mrgreen:
Тука пък един нахлува в почивна база на полицията. Полицаите пускат кучето да го понахапе, малко ненужно, но пък какво толкова. Питат го дали знае къде е нахлул, не знае, бил тъп като тухла :lol:

Re: Police Activity

Публикувано: вт яну 29, 2019 10:55 am
от jacksparrow
Кучето излезе от клетката, паника, гръмна колежката си в гръб през вратата. После полицая я пита какво и има, да не я е теизнал. Тейзна я с 9 мм :D все едно не знае. После я мъкнат напред назад, доста непрофесионално.


Re: Police Activity

Публикувано: нед фев 17, 2019 9:36 am
от jacksparrow
18 годишен Исмаил Хамид мята камък и тръгва към полицай с нож, бил разтревожен от участието на САЩ в близкия изток, съответно оня го гръмва 2 пъти. Оцелява и сега е в панделата.

Исмаил се е заклел във вярност на ИД.


https://www.foxnews.com/us/bodycam-foot ... th-officer

Re: Police Activity

Публикувано: съб мар 09, 2019 1:39 pm
от jacksparrow
Да черпя с нова серия масртъпийси :D

Окован хулиган псува полицай 5 минути, на петата минута го наплю в лицето, полицая му писна и му вкара едно коляно и му обясни "Никога повече да не ме плюеш, разбра ли!" Оня беше в безсъзнание де, едва ли е разбрал :lol:
Това е малко противоречиво, полицай се метна пред колата и стреля. По принцип нямат право да стрелят по отдалечаващ се автомобил, ако не ги застрашават директно. Та се подложи и изпразни пълнителя.